Bowling

I hallen finns 8 banor.

Boka nu

SimWay Hunt

Fira hos oss

Fira hos oss

Svensexor, födelsedagar... alltid då det är orsak till fest.

Kontakta oss

Den femte vågen av sjukdomen är på gång, med infektionsfrekvensen i Finland som den högsta sedan pandemin började. Dessutom kommer det oroande nyheter från Sydafrika om en ny virusvariant (den så kallade omicro-varianten) som skiljer sig från deltavarianten. Det är därför inte en ättling till deltavarianten, utan en tydligt utvecklad viruslinje.

Torsdagen den 25 november 2021 föreslog den finska regeringen ett sätt till att dämpa corona spridningen. Det innebär att begränsa utskänknings- och öppettiderna för restauranger i spridningsområdet. Dessa begränsningar träder i kraft söndagen den 28 november 2021.

- Om restaurangen inte har covidintyg avslutas försäljningen kl 17:00 och restaurangen måste stänga kl 18:00.

- Med ett covidintyg kan en bar, restaurang eller nattklubb undvika restriktioner och kan fortsätta att fungera som vanligt

- Restriktioner gäller inte alkoholfria kaféer eller matsalar. De kan hålla butiken öppen till 01:00 utan covidintyg

För att vi ska kunna fortsätta vår verksamhet normalt kommer vi att ta i bruk ett covidintyg i hallen som gäller alla över 16 år fylda. Ett annat alternativ skulle vara att lägga försäljningen av alkohol på "is", men eftersom julsäsongen är på topp, beslöt vi att ta i bruk covidintyget.

Vi vill agera ansvarsfullt, våra kunders och personals hälsa är avgörande för oss. Vid det här laget är det värt att påminna oss om att vi inte gör dessa regler, vi följer dem bara.

De vanliga Corona-reglerna gäller fortfarande:

- Kom inte till hallen om du är sjuk eller har sjukdomssymptom.

- Vi rekommenderar användning av ansiktsmask. Under bowlingen, i skyttesimulatorn, vid biljardbordet behövs nödvändigtvis inte mask, men vi rekommenderar starkt användning när man rör sig i bowlinghallen.

- Kom ihåg att hålla säkerhetsavstånd och sköt om handhygienen.

- Undvik användning av omklädningsrum, kom till hallen i dina bowlingkläder.

- Undvik trängsel och håll avståndet till dina medspelare. Iaktta speciell uppmärksamhet vid tävlingsbyte när det kommer nya lag till banan. Vi ber lagen att vänta på övre läktaren och att de går till tävlingsbanan först när föregående spelare hunnit bort. På detta sätt har vi maximalt med utrymme att röra oss på spelområdet, och kan minimera fysisk kontakt mellan spelarna.

- All fysisk beröring skall undvikas, d.v.s. ingen ”High five” eller annan fysisk beröring. Ögonkontakt och en respektfull nick är tillräckligt.

- Följ personalens instruktioner, fråga dem om hjälp ifall du funderar på någonting.

- Undvik onödig rörelse på spelområdet.

 

På bowlinghallens styrelses vägnar,

 

Petri Lammi

Styrelseordförande

Kom ihåg att Smartum motions- och kultursedlarna, e-passi och virike-sedlar går ut sista december.  
Vi tar gärna emot dem!
Man kan även köpa presentkort till bowling, passar bra även som julklappar åt släkt och vänner.

På lördagen 23.10.2021 klockan 12:00 avgörs DBS sidotävlingsfinal. 12 spelare har kvalificerat sig till finalspel och gör upp om vinsten.

Final : Resultat

Online Scoring