Keilailu

Keilailu

Hallissa on 8 rataa.

Varaa nyt

SimWay Hunt

Vietä juhlat meillä

Meillä voi viettää esim. polttareita, synttäreitä, etkoja... aina kun on syytä juhlaan.

Ota yhteyttä

Koronainfoa keilailutoiminnasta

Suomen hallitus päätti 30.3. jatkaa koronavirustartuntojen leviämisen hidastamiseksi ja riskiryhmien suojelemiseksi aiemmin päätettyjä rajoitustoimia 13. toukokuuta 2020 saakka. Tämän päätöksen seurauksena myös Suomen Keilailuliiton aiemmin tekemä päätös keilailutoiminnan keskeyttämisestä sai jatkoa kuukaudella ja on näin voimassa ainakin 13.5. saakka.

Keilailutoiminnan jatkaminen riippuu Suomen hallituksen asettamista tulevista rajoitustoimista. Tällä hetkellä voimassa olevien rajoitustoimien jatkamisesta päätettäneen 3. toukokuuta.
Suomen Keilailuliitto kattojärjestönä seuraa tilannetta ja on parasta aikaa tekemässä ohjeistusta keilaajille, keilahalleille ja keilailuyhteisölle mahdollisen ns. hallitun kilpailutoiminnan aloittamiselle.

Suomen Keilailuliitto ja sitä kautta myös Tammisaaren Keilailuliitto noudattaa valtioneuvoston linjauksia poikkeustilan aikana. Tällä hetkellä on voimassa seuraavat keilailuakin koskevat toimenpiteet;
Yhtenä toimenpiteenä valtio on sulkenut omia vapaa-ajan, urheilun ja kulttuurin toimintojaan sekä suosittelee yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden sekä uskonnollisten yhteisöjen toimivan samoin. Valtio on lisäksi rajoittanut julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön ja suositellut välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla.
Valtio on antanut ravintoloiden, kahviloiden ja anniskelupaikkojen sulkemista koskevan asetuksen. Sulkemisen tarkoituksena on suojata väestöä ja turvata yhteiskunnan toiminta. Aukiolon rajoittaminen on voimassa 31.5.2020 asti

Petri Lammi, Hallituksen puheenjohtaja

Keilahalli suljettu vallitsevan Koronatilanteen takia

Suomen hallitus linjasi eilen 16.3.2020 mm. seuraavia toimenpiteitä:

  • Suljetaan valtion ja kuntien museot, teatterit, Kansallisooppera, kulttuuritalot, kirjastot, kirjastoautot, Kansallisarkiston asiakas- ja tutkijasalipalvelut, harrastustilat ja –paikat, uimahallit ja muut urheilutilat, nuorisotilat, kerhotilat, järjestöjen kokoontumistilat, vanhusten päivätoiminta, kuntouttava työtoiminta ja työkeskukset. Suositellaan yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden sekä uskonnollisten yhteisöjen toimivan samoin.

Tammisaaren Keilailuliitto R.y:n ja Ekenäs Bowling Oy Ab:n hallitukset päättivät eilen illalla, että keilahalli suljetaan määräajaksi 17.3 – 13.4.2020. Tämä on nyt tällä hetkellä oleva tieto, seuraamme tilanteen kehittymistä.

Haluamme palvella asiakkaitamme vastuullisesti, Teidän terveys on meille kuitenkin ensiarvoisen tärkeää.

Pahoittelemme toimenpiteistä aiheutuvaa haittaa ja toivomme Teiltä kaikilta ymmärrystä asiaan.
Näiden toimenpiteiden myötä voimme kaikki yhdessä estää koronaviruksen leviämisen.

Petri Lammi

Tammisaaren Keilailuliiton puheenjohtaja

Ekenäs Bowling Oy Ab hallituksen puheenjohtaja

Lauantaina 7.3 kello 11:00 ratkaistaan finaalit Fair Play:n Talvikisassa.

24 urheaa ovat taistelleet itsensä finaalipeleihin, ja nyt ratkotaan kuka lähtee kotiin ykkösenä.

Tervetuloa halliin seuraamaan jännittävät hetket!

Online Scoring :

Finaali : Tulokset