Keilailu

Keilailu

Hallissa on 8 rataa.

Varaa nyt

SimWay Hunt

Vietä juhlat meillä

Meillä voi viettää esim. polttareita, synttäreitä, etkoja... aina kun on syytä juhlaan.

Ota yhteyttä

Sarjamyllyn playoffsit pelataan keskiviikkona 17.5 kello 17:00 alkaen. Silloin nelonen kohtaa kolmosen, paras kolmesta ottelussa. Elikkä se joukkue joka ensin voittaa kaksi sarjaa etenee seuraavaan vaiheeseen. Siinä vastustaja on runkosarjan kakkonen, paras kolmesta. Voittaja etenee viimeiseen vaiheeseen missä ne kohtaavat runkosarjan ykkösen, paras viidestä ottelussa, elikkä 3 sarjaa pitää voittaa ennen kuin sarjamyllykuningas on selvillä.

Neljännesfinaalissa kohtasivat Strike 10 - 1 (Peter Mannström, Anders Kevin, Patrik Bredenberg) ja DBS 1 (Henrik Löflund, Martin Wiberg, Daniel Wiberg). DBS1 aloitti vahvasti ja ote säilyi molemmat sarjat ja voitti suoraan 2-0.

Semifinaalissa oli seuran sisäinen kamppailu kun DBS 1 kohtasi DBS 3 (Sven Förström, Sebastian Lindqvist, Kim Nyholm). Myös täällä DBS1 piti peliään korkealla tasolla ja vaikka DBS 3 sinnitteli sitkeästi vastaan niin DBS 1 voitti suoraan 2-0.

Finaalissa odotti runkosarjavoittaja RBC 1 (Simon Stenwall, Orvo Kaikkonen, Alex Lindroos). Finaali oli korkeatasoinen jännitysnäytelmää missä viimeinen ruutu ratkaisti kaikki sarjat. RBC 1 aloitti jykevästi kahdella voitolla ja otti itselleen kolme ottelupalloja, mutta DBS 1 ei luovuttanut ilman taistelua ja otti sinnikkäästi sarjavoittoja ja tasoitti ensin ottelun ja sitten viimeisessä sarjassa ratkaisi edukseen, joten DBS 1 voittaa 3-2 ja ovat sarjamyllyvoittajia vuosimalli 2023.

Seuraavat pelaajat ovat pelanneet DBS 1 joukkueessa, Daniel Wiberg, Kjell Bäckman, Thomas Wiberg, Robert Öhberg, Martin Wiberg, Henrik Löflund.

Onnea voittajille!

Finaali : Tulokset

Firmaliigan playoffsit pelataan keskiviikkona 3.5 kello 17:30 alkaen. Silloin nelonen kohtaa kolmosen, paras kolmesta ottelussa. Elikkä se joukkue joka ensin voittaa kaksi sarjaa etenee seuraavaan vaiheeseen. Siinä vastustaja on runkosarjan kakkonen, paras kolmesta. Voittaja etenee viimeiseen vaiheeseen missä ne kohtaavat runkosarjan ykkösen, paras viidestä ottelussa, elikkä 3 sarjaa pitää voittaa ennen kuin firmaliigakuningas on selvillä.

Neljännesfinaali :  Österbyligan - Nine Pins

Semifinaali : LokalTapiola - Neljännesfinaalivoittaja

Finaali : Bowlinghallen - Semifinaalivoittaja

Neljännesfinaalissa kohtasivat Österby Ligan (Daniel Wiberg, Martin Wiberg) ja Nine Pins (Patrik Bredenberg,Anders Kevin) ja kaikki kolme sarjat tarvittiin että voittaja löytyisi. Kolme erittäin tasaisia sarjoja pelattiin ja kaikki ratkaistiin  vasta viimeisessä ruuduissa, Nine Pins onnistui olemaan pikkusen parempia ja jatkoivat semifinaaleihin.

Semifinaalissa odotti LokalTapiola (Emil Kiuru, Simon Stenwall), ja siellä ratkaisu tuli nopeammin, kaksi suoraa sarjavoittoja selvin numeroin LokalTapiolan osalta ja ne etenee finaaliin.

Finaalissa kohtasivat siis LokalTapiola ja runkosarjavoittaja Bowlinghallen (Pontus Rehn, Alex Lindroos).  LokalTapiola aloitti vahvemmin ja otti kotiin ensimmäisen sarjan, mutta keilahalli vastasi samantien ja otti haltuunsa toinen sarjan. Kolmannessa sarjassa LokalTapiola oli taas tikissä ja pelasi hurmioituneesti ja otti vakuuttavasti kolmannen sarjan näytöstyyliin. Neljännessä sarjassa LokalTapiola aloitti paremmin ja kaikki näytti että ne ottavat voiton kotiin, mutta kun Pontus lopetti kolmella kaadoilla ja Alex lopetti tyylikkäästi 7 kaatoputkella niin keilahalli onnistui erittäin pienellä marginaalilla tasoittamaan kilpatilanteen, 2-2, ja pakottivat viimeisen ratkaisevan sarjan. Viimeisessä jännittävässä sarjassa joukkueet seurasivat tiheästi toisiaan ja vasta viimeinen voimanpuristus loppuruuduissa ratkaisivat keilahallin puolesta ja voittavat firmaliigan tyylikkäästi numeroilla 3-2. Keilahallin joukkueessa on pelannut sesongin aikana Pontus Rehn,Alex Lindroos ja Stefan Friman.

Onnea voittajille!

Finaali : Tulokset

Keskiviikkona 26.4 kello 18:00 pelataan karsinnat firmaliigassa. Mikä joukkue nousee, mikä laskee tai mikä puolustaa paikkansa? Tule halliin ja seuraa taistelut tai seuraa Online Scoring kautta.

Matsit ratkaistaan paras kolmesta systeemillä, eli se joukkue joka ensin voittaa kaksi sarjaa voittaa ottelunsa.

Kombatantit ovat seuraavat :

RBC Junior vs Teira Bil

Team MK vs PePoRa

Rudus vs KC-Consulting

Langansböle vs Österby Pensionärer 2

Firmakarsinta : Tulokset