Keilailu

Keilailu

Hallissa on 8 rataa.

Varaa nyt

SimWay Hunt

Vietä juhlat meillä

Meillä voi viettää esim. polttareita, synttäreitä, etkoja... aina kun on syytä juhlaan.

Ota yhteyttä

Maanantaina 16.1. kl.16 jatkuu meidän keilakoulu junnuille pienen joulutauon jälkeen, joka on suunnattu lapsille, noin 7 - 15 vuotiaille.
Keilataan joka maanantai kl. 16 - 17 ja kurssi on drop-in muotoinen, elikkä ei ole pakko olla mukana joka kerta, vaan tulet kun on sinulle sopiva maanantai.
Keilailu maksaa 4€ / kerta (maksetaan kassalle), tossut ja pallot sisältyvät hintaan.
Tule mukaan viihtymään keilailun merkeissä!

Tammisaaren Keilahalli etsii työntekijää

Tammisaaren Keilahalli Oy etsii vakituiseen suhteeseen keilahallin työntekijää. Toimenkuvaan kuuluu mm.

  • asiakaspalvelu

  • kahvila- ja baaritoimintojen ylläpito ja edelleen kehittäminen

  • kiinteistön ja keilaratojen/koneiden huolto-, korjaus- ja ylläpitotyöt (koulutamme sinut tehtävään)

Etsimämme henkilö on

  • kielitaitoinen (ruotsi, suomi ja englanti)

  • asiakaspalveluhenkinen myyjä ja ongelmanratkaisija

  • hankkinut perusteet ATK-taidoissa

  • anniskelu- ja hygieniapassin hankkinut jo aikaisemmin (voidaan käydä myös myöhemmin)

  • tarmokas, et pelkää oppia uutta ja pistät itsesi likoon

Säännöllinen viikkotyöaika 37,5 h/viikko (myös lauantaisin). Palkkaus Matkailu-ravintola-vapaa-ajanpalvelualan (MaRa) TES.

Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 23.12.2022 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana. Työn alkamisajankohta on sovittavissa.

Lisätietoja tehtävästä, Petri Lammi puh. 0500 881 276

Tänään, Sunnuntaina 11.12.2022 pelataan finaalit RBC´n kuukaisikisassa, Carrot Games.

16 pelaajaa ovat mukana finaalipelissä. Finaali tullaan filmaamaan ja näytetään livenä SKL:n youtubesivuilla.

Finaalin voi seurata myös Online Scoring:in kautta

Finaalipelit: Tulokset

Finaalit oli korkeatasoinen tapahtuma, missä Linus Boström avasi pelin vahvalla kädellä, 4 sarjaa huikealla 257 keskiarvolla. 8 parasta jatkoivat seuraavaan vaiheeseen missä ne pelasivat 8 sarjaa ja jatkoivat ensimmäisen vaiheen pisteillä. Nyt tarvittiin olla neljän parhaan joukossa että pääsisi porraspeleihin, ja nyt oli Tomas Käyhkö löytänyt rytminsä. Hän piti makean tahdin 240 pisteen keskiarvolla ja otti tyyneesti haltuunsa ykköspaikan. Kakkos ja kolmastilasta oli jännitysnäytelmä loppuun saakka Linus Boströmin ja Jesse Kallion välillä, ja lopulta Jesse oli niukasti parempi kahdella pisteellä. Viimeisestä jatkopaikasta oli yhtä hermonraastava kamppailu. Tero Virtanen ja Alex Lindroos väänsivät viimeiseen ruutuun asti ja siellä Alex oli lopulta 3 pistettä parempi.

Porraspelissä kohtasivat ensin siis Alex Lindroos ja Linus Boström. Alex jatkoi tasaista peliään ja voitti Linuksen 223 - 170.

Seuraavassa ottelussa Alex kohtasi yksi suomen korkeimmista rankatuista pelaajista, Jesse Kallion. Alex teki missin toisessa ruudussa, mutta kokosi itsensä mahtavasti ja taisteli itsensä takaisin peliin, ja kun Jesse teki pari missejä niin Alex korjasi voiton 221 -188.

Finaalissa pelasi siis RBC´n oma kasvatti Alex Lindroos ja rutinoitu Tomas Käyhkö. Alex pelasi taas ennakoluulottomasti ja tasaisesti ilman missejä, mutta tällä kertaa hän kohtasi paremmansa, kun Tomas Käyhkö heitti kaato kaatojen perään, ja lopulta voitti 245 - 209.

Onnea Tomas Käyhkölle, voittaja Carrot Gamesissä vuosikerta 2022!