Vietä juhlat meillä

Meillä voi viettää esim. polttareita, synttäreitä, etkoja... aina kun on syytä juhlaan.

Ota yhteyttä

Ajankohtaiset kilpailut ja tulokset

Mestis19Keskiviikkona ratkaistiin kuka on paras firmakeilailussa. Loppupelit keilattiin samalla tavalla kun Sarjamyllyssä, puolivälierä ja välierä ratkaistiin paras kolmesta sarjasta ja loppuottelu paras viidestä.

Keilahalli – SSAB kohtasivat ensin ja SSAB eteni helposti välierään 2-1. Siellä odotti LähiTapiola ja ottelu päättyi 2-1 LähiTapiolan eduksi voittamalla viimeinen ratkaiseva peli yhdellä pinnalla. Finaalissa oli vastassa perussarjan voittaja Team Junior. Nyt rupesivat tulokset nousemaan kunnolla, molemmat joukkueet pelasivat 225 – 235 keskiarvolla ja voittivat vuorotellen mutta lopuksi LähiTapiola oli vahvempi joukkueella Simon Stenwall ja Emil Kiuru ja voittivat 3-2. Team Juniorissa pelasivat Kim Nyholm ja Daniel Wiberg. Tulokset:

veteranVeteraani perjantain kauden viimeinen kierros keilattiin 3.5. Esa Mäkinen Hahy oli paras ennen Voitto Nikulin FP. Koska Esa oli kierroksen paras keilaaja hän sai yhtä paljon pisteitä kun Voitto lopullisessa pistetilanteessa. He jakoivat ykkösen palkinto. Kolmas oli Elon Rehnman Strike 10.

Nyt kausi on kohta ohi ja enää keilataan Hallimestaruus joka loppuu 29.5 ja Kesäkisa joka jatkuu syksyyn saakka.

Tammisaaren keilailuliiton sääntömääräinen vuosikokous pidetään keilahallissa 22.5 klo.18.