Keilailu

Keilailu

Hallissa on 8 rataa.

Varaa nyt

SimWay Hunt

Vietä juhlat meillä

Meillä voi viettää esim. polttareita, synttäreitä, etkoja... aina kun on syytä juhlaan.

Ota yhteyttä

Ajankohtaiset kilpailut ja tulokset

Firma ja sarjamyllysesonki lähestyy loppuaan ja viimeiset tärkeät vaiheet ovat lähellä.

24.4 kello 18 pelataan karsinnat firmaliigassa, Mestis 7:s (Järpen) vs Div1 2:n (Target Strikers) sekä Div1 7:s (Veho) vs Div2 2:n (Team MK). Muissa firmaliigadivisioonissa emme tarvitse karsintaottelut.

Firma Playoffsit, missä 4 parhaat joukkueet Mestiksestä pelaavat, kohtaavat 8.5 17:30 alkaen. Siellä kohtaa ensin Mestis 3:n (RBC Juniorer) ja 4:n (IDO) paras kolmesta ottelussa, ja voittaja etenee seuraavaan otteluun, myöskin se paras kolmesta Mestis 2:sta (LokalTapiola) vastaan. Voittaja siinä ottelussa etenee finaalipeleihin Mestis ykköstä (Österby Ligan) vastaan, missä pelataan paras viidestä systeemillä.

Neljännesfinaalissa kohtasivat ensin IDO 1 (Thomas Wiberg, Kjell Bäckman) ja RBC Juniorit (Alexander Björkqvist, Alfons Rosendal). Enismmäinen sarja oli erittäin tasainen ja ero oli ainoastaan 9 pinnaa Junioreiden hyväksi. Toinen sarja sitten oli tyylinäyte Junioreiden osalta, Alfons heitti 279 puhtaasti ja Alexander komppasi 257 tuloksella. Juniorit siis suoran 2-0 voitolla seuraavaan vaiheeseen.

Semifinaalissa kohtasivat RBC Juniorit ja LokalTapiola (Emil Kiuru, Simon Stenwall). Hienot sarjat jatkoivat kun kaikki pelaajat heittivät noin 220 pintaan, RBC juniorit olivat kuitenkin hieman edellä ja voittivat taas suoraan 2-0.

Finaalissa odotti runkosarjavoittaja Österby Ligan (Daniel Wiberg, Kim Nyholm). Pelit jatkuivat hurjalla tasolla ja joukkueet mätkivät voitot vuoroperään. Tarvittiin viidennen ja ratkaisevan pelin. Ratkaisu tuli niukalla 12 pisteellä, ja se oli Österby Ligan eduksi, kun Daniel painosti kuudella kaadoilla sarjan alussa, ja sitten Kim vastasi samalla tavalla sarjan loppuun ja väänsi voiton itselleen. Kimmen pelasi 224 keskiarvolla finaalipelin ja Daniel oli huikella pelipäällä ja mätki 247 puhtaana keskiarvon finaalipelissä. Joukkueessa on pelannut kauden aikana myös Martin Wiberg.

Onnea vuoden Mestis voittajille, Österby Ligan!

Firma Playoffs : Tulokset

Sarjamyllyn playoffsit pelataan 15.5 kello 17:00 alkaen. Pelit ratkaistaan samalla systeemillä kuin firmaliigaplayoffsit.

Sarjamyllyn Playoffsit : Tulokset