Bowling

I hallen finns 8 banor.

Boka nu

SimWay Hunt

Fira hos oss

Fira hos oss

Svensexor, födelsedagar... alltid då det är orsak till fest.

Kontakta oss

Corona information om bowlingverksamheten

Den 30 mars beslöt den finska regeringen att fortsätta de strikta åtgärderna fram till 13 maj 2020 för att bromsa spridningen av coronavirusinfektioner och skydda riskgrupperna. Som ett resultat av detta förlängs Finlands Bowlingförbunds tidigare beslut att avbryta bowlingverksamheten åtminstone till den 13 maj.

Fortsättningen av bowlingverksamheten beror på framtida restriktiva åtgärder som införs av den finska regeringen. Ett beslut om fortsättning av de nuvarande restriktiva åtgärderna förväntas ske den 3 maj.

Finlands bowlingförbund som takorganisation följer med sitationen och håller som bäst på att sammanställa anvisningar till bowlarna, bowlinghallarna och föreningsverksamheten för att igen kunna komma igång med så kallad kontrollerad tävlingsverksamhet.

Finlands Bowlingförbund och därmed också Ekenäs Bowlingförbund, följer stadsrådets riktlinjer under undantagstillståndet. Som en åtgärd har staten stängt sina egna  fritids-, sport- och kulturaktiviter och rekommenderar aktörer i den privata och i tredje sektorn samt religiösa samfund gör detsamma. Staten har också begränsat offentliga sammankomster till tio personer och rekommenderat att undvika onödig vistelse på offentliga platser.

Staten har utfärdat en order om stängning av restauranger, kaféer och utskänkningsplatser. Syftet med stängningen är att skydda befolkningen och samhället. Begränsningarna av öppettiderna gäller till 31.5.2020

Petri Lammi, Styrelseordförande